I have a dream

Acnes

Snacka om perfekt medicin mot höstdepression. Men att lägga ut sex lax på något man gillar i en säsong känns lite extremt... Tyvärr.

Listen to me once.

God morgon. Okej, dags för ett snack. Jag har nog inte riktigt visat mig, som den jag är. Jag har spelat något spel med mig själv här på bloggen.
Jag är mitt i tonåren, och är kaxig och bortskämd. Ja. Jag har världens bästa vänner och en underbar pojkvän. Ja. Jag är klantig och råkar alltid sätta mig själv i någon sorts knipa. Ja. Det jag älskar näst mest är dans och fotografering, jag är en dansös och har en Pentax K10D. Men mest av allt älskar jag mode.

Så jag tänker såhär: dags att börja uppdatera ordentligt. Med mina bilder, mitt shoppande, min dans. Mitt liv.

Thanks a lot

Balett på högre nivå är fan tortyr.

Efter att i eftermiddags ha dansat balett på en högre nivå sen jag fick flytta upp, är jag helt slut. Hade träningsverk redan när jag gick ur danssalen. Så mycket svårare än tidigare!

Senare ikväll ska jag ut med min underbara vän och äta suhsi till middag. Mysigt.


Parlez vous gossip?


Åh, alltså gissar att jag inte är den enda som halvt längtar ihjäl mig till den 16 september när fjärde säsongen av Gossip Girl drar igång. Antar att ni redan listat ut att det är min serie. Skulle inte överleva utan den.

Och varför kommenterar ni inte? Que?
puss

Tiffany & Co

Jag äskar Tiffany & Co.

-hur kan man inte göra det?

puss


Nya iPoden


En "must have" i höstrugget.
"Entirely redesigned with a 1.5-inch Multi-Touch color display, the new iPod nano is smaller and lighter. And your music is right at your fingertips."

Men jag har ju turen att vara "pappas flicka", så får nog ta och be honom ta med en himmelsblå eller mörkgrå hem till mig nästa gång han åker till NYC.

Nu ska jag iväg till min dansskola ett tag, sen ut och shoppa med min söta mamma. Ska också klämma in en sen lunch med en av mina närmsta vänner. Och vad tror ni att jag ska hitta på ikväll? Just guess... ;)


RSS 2.0