Forrest & Bob


449:- styck. Planerar själv att bli ägare till minst ett av dessa linnen. Länge leve slappa linnen!

läs och lär


KarinChristina - Jag är ledsen men det där liknar något ur Nikes senaste kampanj. En varm dag tar man inte på sig joggingkläder (om du nu inte hade tänkt jogga, cred till dig i såna fall), utan ett slappt linne som är näst intill genomskinligt och jeansshorts.

Så, vad tycker ni? Har jag rätt?

läs och lär

Jag kommer nu att börja, slumpmässigt, välja outfits från bloggare och ge en kommentar. Självklart en länkning också.

Isabell - Enkelt, snyggt och bekvämt. Lagom för en dag på stan. Dock vore det snyggare med ett par söta ballerinaskor i tan- eller turkost. Jag saknar också solglajjorna. Jag tycker dock att tjejen verkar veta vad hon håller på med, om man kollar på hennes andra outfits. Grattis, du är en Hit.

Så, vad tycker ni? Har jag rätt...?

dive into sailor style

Färgerna rött, blått och vitt i ränder. Det kommer tillbaka varje på catwalken varje vår/sommar. Vad är det jag pratar om, om inte seglarstilen? Alla älskar marint.

Tiger of Sweden

Jag gissar att jag inte är den ända som i våras la ner tusenlappar på snygga, flätade kilklackar i blått och vitt? Dem här ovan är mina absoluta favoriter. Otroligt snygga till mina sommarbruna ben. Love.

vad är stil?

Jag får alltd höra frågan "men vad är stil egentligen?". Mitt svar blir då, att stil är ett sätt att uttrycka sig på. Precis som musiker uttrycker sig genom musik och en målare genom tavlor. Kläder är konst. Du ger ett första inttryck på människor beroende på hur du ser ut. Det är sorgligt men sant - i verkliga livet är det oftast utsidan som ger insidan en chans. Modeskapare har funnits här i alla tider för att hjälpa och inspirera oss, och med lite tur kanske vi till och med få en starkare känsla av vilka vi faktiskt är.

RSS 2.0